undefined
PROMO BESAR-BESARAN

HARGA DURIAN RUNTUH

11/11 SALE!!!!

Terhad untuk 50 customer terawal sahaja pada 11/11 ni di 
Arye Tech!

TUNGGU APA LAGI?
JANGAN LEPASKAN PELUANG!
 DAPATKAN LAPTOP REFURBISHED HOT SELLING KAMI BERSAMA 1 TAHUN WARRANTY DENGAN HARGA DURIAN RUNTUH PADA 11/11 🤯
Scroll ke bawah untuk lihat laptop harga durian runtuh kami serendah RM499! 
Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk 11/11!
Sedikit pengenalan...

Berbaloi ke laptop refurbished?

Bagi yang masih tidak jelas apakah maksud REFURBISHED RECONDITION, biar saya terangkan. Tengok video di atas!

"Berbaloi beli refurbished. Harga 3x kali ganda lagi murah, tapi quality barangan yang sama."

Kenapa beli dengan Arye Tech?

  • Setahun Warranty, macam beli laptop baru

    Yang paling best, kita bagi warranty setahun dan aftersales yang menarik!
  • Laptop High Spec

    Laptop yang kami jual kebanyakannya high spec. Harga baru laptop ni mencecah Rm5k ke atas.
  • Jimat beribu ringgit

    Nak beli baru, yang paling murah pun spec i5 dan 8gb ram pun dah RM3k.
  • Free bag, mouse dan software penting

    Percuma Bag Laptop, Mouse Wireless dan juga software seperti Microsoft Office 2021, Autocad, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro dll.
  • Ada kedai fizikal

    Tak macam seller online lain, kami juga ada kedai retail. Jadi untuk claim waranty, sangat mudah!

pilihan laptop untuk

Promo 11/11

Checkout laptop yang orang paling ramai order, dan spec yang power.

HP ELITE X2 (2-in-1)

undefined
Seperti surface, laptop ni memang cepat habis stock. Keyboard boleh cabut, sesuai sangat untuk travellers. Battery pun kita dah refurbished baru!
elitex2_22a9f318-d654-4a82-baf5-098e1d3f2f34

Lenovo Thinkpad E595 Gaming Ryzen

undefined
undefined
Laptop gaming budget yang bersaiz screen besar 15.6inch. Dengan graphics card Vega 8, sebesar 2gb graphics. Inilah pilihan sesuai kalau anda nak gaming or heavy editing work.

Lenovo Thinkpad X250 Budget i5

undefined
undefined
Dengan harga bawah seribu ringgit, anda akan dapat laptop dengan 4gb RAM. Memang berbaloi. Software2 penting pun dah install kat dalam. Spec i5 tau guys! 

Dell XPS 9380 Touch Screen IPS Display

undefined
undefined
Penggemar touch screen memang akan suka model ni. XPS adalah series dell yang flagship dan paling laju. Dengan design yang nipis, screen laptop ni sangat cantik menggunakan IPS screen dan 2k resolution. Lagi best, dia touch screen tau. Keyboard boleh light up!

tunggu apa lagi jom grab harga promo untuk 11.11 ni. Kepada yang berminat, korang boleh buat pembelian secara postage, secara Cod atau walk in sahaja ke kedai kami di titiwangsa KL

CLAIM HARGA PROMO 11.11

Chatbot kami akan hantar voucher ke number phone anda. Pastikan no yang whatsapp ada ya 😃

Microsoft Office 2021.
Original. Percuma.

undefined
0+
Happy Customers

5/5

Rating kami di Google/Tiktok

0+ Unit
Model Laptop Readystock

PERCUMA BAG LAPTOP

PERCUMA MOUSE

WARRANTY SETAHUN

Promo 11/11

Walk in ke kedai kami :

No 14, Jalan Lumut, Titiwangsa Kuala Lumpur
 (Belakang KPJ Sentosa)

Atau chat agent kami di Whatsapp untuk sebarang pertanyaan.

012-6856699 Akmal
011-11642014 Sofya

Jangan tunggu lama-lama, claim harga diskaun 11/11 kami sekarang!

undefined

CLAIM HARGA PROMO 11.11

Chatbot kami akan hantar voucher ke number phone anda. Pastikan no yang whatsapp ada ya 😃
undefined

JANGAN RISAU!

undefined

Kami terima bayaran bulanan melalui Atome...

Dan juga bayaran Kad Kredit. Yang paling best...

0% INTEREST TAU!

Chat staff kami untuk pembayaran installement.

Semua customer happy dapat printer percuma !

png-transparent-laptop-acer-iconia-tab-a500-acer-aspire-computer-laptop-electronics-text-trademark
1_1
1_1
1_1
1_1
1_1
1_1

Ramai yang dah grab. anda bila lagi? yang dari jauh pun ada. Slide tepi untuk tengok lagi.

undefined
Copyrights Reserved Arye Tech Ventures 2023